klik op  Stichting Ouders voor Ouders  voor meer informatie

Stichting Ouders voor Ouders - agenda

2021: 21 oktober – 6 november – 13 november – 25 november
2022: 20 januari – 27 januari – 3 februari – 10 februari

Meer ME-TIME als ouder van een zorgenkind

Wil jij een mooie beleving, een stimulans in jouw persoonlijke groei en ontspannende momenten? Beleef ze met één of meerdere workshops speciaal voor jou als ouder van een zorgenkind.

Download de flyer voor meer informatie over de data, tijdstippen en kosten van deze workshops. Ook legt Delina zelf uit wat je van de workshop kunt verwachten.

Praktijk Belle Vie
Stationsplein 9
6245 AE Eijsden

spreekuur in oktober: 5 oktober | 12 oktober | 19 oktober

(op dinsdag) Spreekuur  op afspraak – locatie Limmel Maastricht

Spreekuur is voor ouders van een zorgenkind die vragen hebben omtrent alle zaken waar ze mee te maken krijgen. Ze kunnen die vragen stellen en wij gaan dan samen kijken wat we kunnen betekenen. Ook kunnen ze 'gewoon' onder het genot van een kopje koffie hun verhaal even delen, juist zonder dat er een hulpverlener bij betrokken is. Organisaties kunnen contact opnemen met ons als ze vragen hebben rondom hun hulpverlening met ouders van een zorgenkind.

locatie Limmel
Azamonstraat 26
6222 BX Maastricht
(praktijk Handtherapie Zuid)

spreekuur in oktober: 6 oktober | 13 oktober | 20 oktober

(op woensdag) Spreekuur  op afspraak – locatie Daalhof Maastricht

info@stichtingoudersvoorouders.nl

spreekuur in november: 2 november | 9 november | 16 november | 23 november | 30 november

(op dinsdag) Spreekuur  op afspraak – locatie Limmel Maastricht

locatie Limmel
Azamonstraat 26
6222 BX Maastricht
(praktijk Handtherapie Zuid)

spreekuur in november: 3 november | 10 november | 24 november

(op woensdag) Spreekuur  op afspraak – locatie Daalhof Maastricht

woensdag 10 november 2021

Dag van de Mantelzorg!

Informatie volgt spoedig.

dinsdag 16 november 2021

Ouderbijeenkomst

Je krijgt praktische informatie en tips van elkaar of van een gast die we speciaal hiervoor uitnodigen. Zo vind je beter je weg in het doolhof aan regelingen en voorzieningen.

Eerdere activiteiten

3 november 2021

Positieve Gezondheid

Je hebt vast wel eens van Positieve Gezondheid gehoord. Of, misschien nog niet. In beide gevallen is dat natuurlijk oké. Benieuwd wat het is en wat het je te bieden heeft?

Positieve gezondheid is het gedachtegoed dat jou helpt om op een nieuwe, verfrissende manier naar jouw gezondheid te kijken. De kracht ervan is dat je verder kijkt naar aandoening, ziekte of dat wat door omstandigheden niet meer kan. Positieve gezondheid focust juist op wat je wél hebt en nog steeds kunt. Soms zijn we er ons niet even bewust van. Jij en jouw gezondheid staan in deze workshop centraal!
‘Hoe gaat het met jóu?’
Daarom biedt Burgerkracht Limburg & Stichting Ouders voor Ouders een workshop aan om je kennis te laten maken met deze manier van denken over gezondheid.

Download de flyer voor meer informatie.

10.00 uur tot 11.30 uur
ONLINE
via Zoom
Aanmelden (kan tot uiterlijk 1 november)

dinsdag 19 oktober 2021

dinsdag 5 oktober 2021

Themabijeenkomst Autisme

Stichting Ouders voor Ouders en MEE Zuid – Limburg organiseren samen op dinsdag 5 oktober een themabijeenkomst die geheel in het teken zal staan van Autisme. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel ouders van een kind met Autisme als volwassenen met Autisme. Graag willen we je uitnodigen om deel te nemen aan deze informele, informatieve avond waarin we kennis en ervaringen zullen delen!

Tijdstip
gratis (wel graag aanmelden)

Aanmelden kan tot maandag 4 oktober
Diana Nelissen   d.nelissen@meezuidlimburg.nl
Suzy Kuypers    info@stichtingoudersvoorouders.nl

dinsdag 21 september 2021

zaterdag 11 september 2021

Ont-zorg-moet-Dag 2021!

Een bijzondere dag waarin ouders van een zorgenkind – Mantelzorgouders een hele dag ont-zorgt worden en hopelijk hun dagelijkse zorgen even kunnen vergeten.

Tijdstip
15.30 (tot uiterlijk 17.00 uur)

Atrium Daalhof

algemene voorwaarden KvK 70703523