Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

 

Steun ons

 

Als particulier vriend(in) worden van Stichting Ouders voor Ouders of direct een donatie doen

Te gek dat je ons wilt steunen en/of dat je je wilt aansluiten bij de ‘Vrienden van Stichting Ouders voor Ouders’!

Vriend(in) worden

Stichting Ouders voor Ouders is afhankelijk van donaties. Voor slechts € 15,00 per jaar help je ons mee en kunnen wij de activiteiten, evenementen, bijeenkomsten, spreekuren en coaching voor mantelzorgouders veelal gratis blijven realiseren. Mantelzorgouders hebben tenslotte al genoeg extra kosten.

Misschien ben je grootouder van een zorgenkind of ken je een mantelzorgouder in je omgeving en weet je hoe zwaar dit kan zijn. Met jouw ‘vriendschap’ geef jij deze ouders een kans om zich af en toe eens even te ontspannen. Dat is hard nodig als je 24/7 voor je kind zorgt.

Door jouw bijdrage help je jaarlijks mee aan het uitbreiden van ons netwerk waarin we mantelzorgouders helpen en zij ervaringen kunnen uitwisselen, van elkaar kunnen leren en zich eens kunnen ontspannen. Inspiratie en energie opdoen is zo waardevol.

Doneren

Eenmalig doneren mag natuurlijk ook! Dit kan door storting van elk bedrag op rekeningnummer: IBAN: NL 02 ABNA 0812 6164 72, vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: ABNANL2A. Stort het bedrag t.n.v. Stichting Ouders voor Ouders onder vermelding van ‘donatie particulier’.

PS:

Stichting Ouders voor Ouders heeft de ANBI-status. Dat betekent dat de stichting als algemeen nut beogende instelling (ANBI) wordt beschouwd en zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Eén van de voordelen van een ANBI-status is dat je je gift kunt aftrekken van de belasting. Meer weten? Ga dan naar Belastingdienst.nl.

Namens alle ouders: hartelijk dank!

Stichting Ouders voor Ouders

adres:  Galjoenweg 64, 6222 NV Maastricht
mail:  info@stichtingoudersvoorouders.nl
telefoon:  +31 6 5539 7782
bankrekening:  NL02ABNA0812616472
kvk nummer:  70 70 35 23
rsin nummer:  85 84 28 453

 

 

 

social media:

Ouders voor Ouders op Facebook Ouders voor Ouders op Instagram Volg Ouders voor Ouders op LinkedIn

klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief
klik hier voor 'Ouders - verhalen en inzichten'
klik hier voor onze folder