Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

 

Steun ons

 

Bedrijven, instellingen en ondernemers: steun Stichting Ouders voor Ouders

Stichting Ouders voor Ouders zet zich in voor ouders van een zorgenkind. Via ouderbijeenkomsten, workshops, ontzorgdagen, persoonlijk advies of begeleiding. Onder het motto ‘samen bereiken we meer’ vinden mantelzorgouders een luisterend oor, leren zij balans vinden tussen de zorg voor hun kind en voor zichzelf. Het is community en netwerk waarin we ouders met elkaar verbinden.

 

Donateurs

We zoeken bedrijven, ondernemers en instellingen die ons eenmalig of structureel financieel willen ondersteunen. Donaties zijn welkom op rekeningnummer IBAN: NL 02 ABNA 0812 6164 72, vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: ABNANL2A. Stort het bedrag t.n.v. Stichting Ouders voor Ouders onder vermelding van ‘donatie’.

Stichting Ouders voor Ouders heeft de ANBI-status. Dat betekent dat de stichting als algemeen nut beogende instelling (ANBI) wordt beschouwd en zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Eén van de voordelen van een ANBI-status is dat donateurs en/of sponsoren hun giften kunnen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer weten? Ga naar Belastingdienst.nl.

 

Op een andere manier bijdragen

Je kunt ons ook helpen met een donatie in natura. Denk aan materialen, gratis artikelen of diensten. Ook een idee: help ons de goodie bags te vullen die we uitreiken aan ouders tijdens de jaarlijkse Ont-Zorg-Moet Dag.

Neem gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Namens alle ouders: hartelijk dank!

Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

adres:  Galjoenweg 64, 6222 NV Maastricht
mail:  info@stichtingoudersvoorouders.nl
telefoon:  +31 6 5539 7782
bankrekening:  NL02ABNA0812616472
kvk nummer:  70 70 35 23
rsin nummer:  85 84 28 453

social media:

Ouders voor Ouders op Facebook Ouders voor Ouders op Instagram Volg Ouders voor Ouders op LinkedIn

klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief