Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

Ont-Zorg-Moet Dag
16 september 2023

Ieder jaar organiseert Stichting Ouders voor Ouders de Ont-Zorg-Moet Dag

Een dag waarop ouders van een zorgenkind eens even helemaal loskomen van hun dagelijkse zorgen en moeten. Ouders kunnen gratis aan het programma deelnemen. Het programma biedt voor elk wat wils: workshops, ervaringen opdoen of uitwisselen, gewoon gezellig samenzijn, informatie of advies krijgen en natuurlijk is er een heerlijke lunch. Aan het einde van deze geweldige dag ontvangen ouders een goodie bag om thuis nog even na te genieten!

Ouders

Verheug jij je er ook alweer op? Je kunt je vanaf nu opgeven via het onderstaande formulier. Er geldt een maximum aantal deelnemers, dus meld je tijdig aan! Zodra we alles rond hebben, ontvang je een bericht met meer informatie.

aanmeldformulier Ont-Zorg-Moet Dag 2023 voor ouders van een zorgenkind

Vrijwilligers

Natuurlijk kunnen we niet zonder jullie! We horen vaak dat vrijwilligers net zo van deze dag genieten als de deelnemende ouders. Het is dan ook een heel bijzondere dag. Doe je mee? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Zodra we alles rond hebben, ontvang je een bericht met meer informatie.

aanmeldformulier vrijwilliger Ont-Zorg-Moet Dag 2023

ik draag de Stichting Ouders voor Ouders een warm hart toe: noteer mij als vrijwilliger

Sponsors

Je kunt zowel financieel als in natura – denk aan materialen en/of artikelen voor de goodie bags – de Ont-Zorg-Moet Dag mee helpen realiseren! Vanzelfsprekend besteden we ruim aandacht aan onze sponsoren op de dag zelf, maar ook op onze website en via Facebook, Instagram en LinkedIn. Samen bereiken we meer, help mee deze dag tot een succes te maken! Geef je op via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

aanmeldformulier sponsor Ont-Zorg-Moet Dag 2023

ik draag de Stichting Ouders voor Ouders een warm hart toe: noteer mij als sponsor

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Stichting Ouders voor Ouders

(correspondentie)adres

 

Pletsstraat 34
6241 CN Bunde
mail info@stichtingoudersvoorouders.nl
telefoon +31 6 5539 7782
disclaimer privacyverklaring
algemene voorwaarden KvK 70703523
Ouders voor Ouders op Facebook    Ouders voor Ouders op Instagram Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief