– Laura Makelaardij & Advies doneert € 550,00 –

Onze vrienden/partners Laura en Carla Frissen van Laura Makelaardij & Advies in Bunde steunen ons op een bijzondere manier. Voor elke woning die door hen verkocht, aangekocht of getaxeerd is, gaat er € 10,00 in de pot voor Stichting Ouders voor Ouders! Eind december 2023 maakten ze bekend dat er maar liefst € 550,00 in de pot zat en dat ze deze aan overmaken! Wat een heerlijk nieuws om ons bijzondere jaar mee af te sluiten en een nieuw en veelbelovend jaar te starten. Heel erg bedankt voor jullie steun Laura en Carla!

En … ben jij misschien op zoek naar woning of wil je je huis verkopen of taxeren? Ga dan snel naar hun website om het woningaanbod te bekijken.

Of … wil je ons en de ouders helpen? Lees dan nog even door!

 

Vrienden van Stichting Ouders voor Ouders

Wil jij met je bedrijf ook ‘vriend’ worden? We zoeken altijd bedrijven, ondernemers en instellingen die ons eenmalig of structureel financieel willen ondersteunen. Klik hier en steun ouders van een zorgenkind. NB: Stichting Ouders voor Ouders heeft de ANBI-status.

Doneren in natura

Als bedrijf kun je ons ook steunen met donaties in natura. Denk aan materialen, gratis artikelen of diensten. Ook een idee: help ons de goodie bags te vullen die we uitreiken aan ouders aan het einde van de jaarlijkse Ont-Zorg-Moet Dag. Neem gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn onze vrienden?

Klik hier om te zien met welke bedrijven al vriend/partner zijn.

Wil je ons als particulier steunen?

Graag! Word ook vriend en klik hier of lees meer.

Stichting Ouders voor Ouders

adres:  Galjoenweg 64, 6222 NV Maastricht
mail:  info@stichtingoudersvoorouders.nl
telefoon:  +31 6 5539 7782
bankrekening:  NL02ABNA0812616472
kvk nummer:  70 70 35 23
rsin nummer:  85 84 28 453

 

 

 

 social media:

Ouders voor Ouders op Facebook Ouders voor Ouders op Instagram Volg Ouders voor Ouders op LinkedIn

klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief
klik hier voor onze folder