– Wat als ik er niet meer ben: een informatieve presentatie –

Tijdens een themabijeenkomst op 24 januari 2024, ontvingen we Roel Goessen en Rob Hirsch (van watalsikerlaternietmeerben.nl) op onze locatie aan de Galjoenweg in Maastricht.

Tijd om na te denken

We weten allemaal hoe het is. De dag wordt al snel door allerlei factoren bepaald. Tijd om over thema’s als deze na te denken is er vaak niet. Maar jij bent wel diegene die dagelijks bezig is met de zorg van je kind.

Wat als ik er niet meer ben

Stel jij jezelf die vraag weleens? Vraag jij je weleens af hoe de zorg verder gaat als jij daartoe niet meer in staat bent? Wie neemt dan de zorg over en regelt de financiële en praktische zaken? We denken er niet graag aan, maar er zal ook een moment komen dat je er niet meer bent. Wat betekent dit dan voor je kind? Kan de zorg dan consistent en volgens jouw wensen (en die van je kind) voortgezet worden? Wat gebeurt er met de erfenis? Onderwerpen om over na te denken, maar vooral ook om vooraf goed te regelen. Alleen dan krijgt je kind straks de juiste zorg, beschikt het over financiële middelen en krijgt het ondersteuning als jij er niet meer bent of het niet meer kunt regelen.

De presentatie bood waardevolle inzichten bijvoorbeeld in de mogelijkheden of waar je rekening mee moet houden.  

Wil je meer weten?

Kon je er niet bij zijn of wil je naar aanleiding hiervan meer weten? Klik dan hier en download de folder van watalseriknietmeerben.nl.

Stichting Ouders voor Ouders

adres:  Galjoenweg 64, 6222 NV Maastricht
mail:  info@stichtingoudersvoorouders.nl
telefoon:  +31 6 5539 7782
bankrekening:  NL02ABNA0812616472
kvk nummer:  70 70 35 23
rsin nummer:  85 84 28 453

 

 

 

 social media:

Ouders voor Ouders op Facebook Ouders voor Ouders op Instagram Volg Ouders voor Ouders op LinkedIn

klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief
klik hier voor onze folder